Odp: Odp: Odp: Wolny czas
- Forum: Wolny czas
Wow. Też chętnie zobaczę inne takie magnesy
Staż w Gotujmy: 2938 dni
Miasto: -
Wow. Też chętnie zobaczę inne takie magnesy
Jak długo gotujecie makaron pełnoziarnisty? Ja gotuję zgodnie z opisem na opakowaniu i zawsze, ale to zawsze się rozgotuje :/
U nas pochmurno choć ciepło. Jutro wybieramy się na grzyby
Jak zapewne wiecie przy pieczeniu mięsa i zresztą nie tylko mięs, wewnątrz piekarnika, na jego ściankach robi się taki osad, a w zasadzie jakieś zanieczyszczenia pod postacią ciemno brązowych kropek. Część zeszła przy szorowaniu, ale sporo tego zostało. Czym doczyścić piekarnik żeby wyglądał jak nowy?
Co zrobić, żeby kiszona kapusta była mega kwaśna? Raz mi się udało i od tamtej pory zawsze jest kwaśna ale kurcze tak delikatnie a nie tak że gębę w drugą stronę wykręca.
U nas wczoraj było ciepło i słonecznie. Szkoda było siedzieć w domu. A dzisiaj jest szaro buro i do d..y Normalnie wrzesień się zaczął
Jaka masa będzie dobra do tortu w takim upalnym czasie? Bita śmietana, którą uwielbiam odpada, bo popłynie. Maślana pewnie też :/ Brak mi pomysłu.
Upiekłam ciasto francuskie z myślą o kremówce. Niestety było mega twarde. Wyrosło ale było tak twarde że masakra. Jak myślicie co poszło nie tak?
Jak myślicie można mrozić wszystkie odmiany śliwek?
Jak wyczyścić takie słomki wielokrotnego użytku? Macie jakiś patent? Ja się męczę patyczkami do uszu :/