Sposób przygotowania:
Majonezowo - ketchupowy kurczak w płatkach
Składniki marynaty dobrze wymieszać.
Umyte i osuszone podudzia natrzeć dokładnie przygotowaną marynatą i zostawić na godzinę.
Następnie każde podudzie obtoczyć w płatkach i ułożyć na blasze z rusztem.
Wstawić blachę na około 90 minut do piekarnika nagrzanego do 180 stopni.
Gdyby płatki zaczęły się przypalać zakryć folią spożywczą.
Podudzia podawać z ulubionymi dodatkami.
Umyte i osuszone podudzia natrzeć dokładnie przygotowaną marynatą i zostawić na godzinę.
Następnie każde podudzie obtoczyć w płatkach i ułożyć na blasze z rusztem.
Wstawić blachę na około 90 minut do piekarnika nagrzanego do 180 stopni.
Gdyby płatki zaczęły się przypalać zakryć folią spożywczą.
Podudzia podawać z ulubionymi dodatkami.
mocsłodkości
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki