Sposób przygotowania:
Makaron na szybko
1.Makaron gotujemy według przepisu, odcedzamy;
2.Wędlinę drobno kroimy, podsmażamy na oliwie z dodatkiem przeciśniętego przez praskę czosnku i rozkruszonej kostki cebulowej, vegety i pieprzu;
3.Dodajemy ugotowany makaron, dokładnie mieszamy i chwilę smażymy.
4.Paprykę i ser kroimy w drobną kostkę;
5.Makaron wykładamy na talerze, posypujemy papryką, serem i posiekaną zieloną pietruszką.
2.Wędlinę drobno kroimy, podsmażamy na oliwie z dodatkiem przeciśniętego przez praskę czosnku i rozkruszonej kostki cebulowej, vegety i pieprzu;
3.Dodajemy ugotowany makaron, dokładnie mieszamy i chwilę smażymy.
4.Paprykę i ser kroimy w drobną kostkę;
5.Makaron wykładamy na talerze, posypujemy papryką, serem i posiekaną zieloną pietruszką.