Sposób przygotowania:
Makaron po meksykańsku
Makaron gotujemy al dente. Kukurydzą oraz fasolę odcedzamy.
Papryki i pomidory kroimy w kostkę. Cebulę oraz czosnek obieramy i drobno siekamy.
Mięso podsmażamy na oleju dodajemy cebulę, czosnek i smażymy chwilę. Następnie dodajemy papryki a gdy zmiękną dodajemy pomidory, fasolę i kukurydzę. Wlewamy ketchup i doprawiamy do smaku. Dusimy całość ok 10 minut.
Sosem polewamy makaron.
Papryki i pomidory kroimy w kostkę. Cebulę oraz czosnek obieramy i drobno siekamy.
Mięso podsmażamy na oleju dodajemy cebulę, czosnek i smażymy chwilę. Następnie dodajemy papryki a gdy zmiękną dodajemy pomidory, fasolę i kukurydzę. Wlewamy ketchup i doprawiamy do smaku. Dusimy całość ok 10 minut.
Sosem polewamy makaron.