Sposób przygotowania:
Makaron w sosie grzybowym
Suszone grzyby namoczyć w szklance wody, najlepiej na całą noc. Karkówkę pokroić w kostkę i obsypać obficie przyprawami, również zostawić na noc w lodówce.
Mięso obsmażyć w rondlu na rozgrzanym tłuszczu. Podlać winem, dodać grzyby suszone razem z wodą w której się moczyły. Całość przykryć i dusić do miękkości mięsa.
Dodać odgotowane świeże grzyby i suchy makaron. Dusić i w razie potrzeby podlewać wodą, aż makaron zmięknie. Doprawić do smaku. Smacznego :)
Mięso obsmażyć w rondlu na rozgrzanym tłuszczu. Podlać winem, dodać grzyby suszone razem z wodą w której się moczyły. Całość przykryć i dusić do miękkości mięsa.
Dodać odgotowane świeże grzyby i suchy makaron. Dusić i w razie potrzeby podlewać wodą, aż makaron zmięknie. Doprawić do smaku. Smacznego :)