Sposób przygotowania:
Makaron z kostką sojową
Kostkę sojową gotujemy w bulionie. Gotujemy tyle czasu ile jest podane na opakowaniu. Makaron gotujemy wg wskazówek na opakowaniu Mrożony groszek wsypujemy na sitko i przelewamy ciepłą wodą z kranu. Następnie wsypujemy go na patelnię z odrobiną oleju i podsmażamy chwilkę. Dorzucamy odcedzoną kostkę sojową, dokładnie mieszamy i smażymy parę minut. W tym czasie obieramy pomidory ze skórki (po wcześniejszym sparzeniu wrzątkiem) i kroimy je w kostkę, dorzucamy na patelnię i wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą , pieprzem, oregano i bazylią. Dorzucamy na patelnię ugotowany, makaron, mieszamy i na wierzchu kładziemy pokrojony na kawałki żółty ser. Całość przykrywamy i dusimy na małym ogniu przez 5 minut. W tym czasie ser powinien się roztopić.