Sposób przygotowania:
Makaron z kurczakiem
Cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanym w rondlu oleju czosnkowym. Kurczaka pokroić w kostkę, obsypać przyprawami i dodać do cebuli razem z posiekaną papryczką chili, obsmażyć. Pieczarki oczyścić i pokroić, dodać do mięsa i podsmażyć wszystko razem 5 minut.
Szpinak opłukać i dodać do mięsa razem z kukurydzą, wymieszać i smażyć 5-10 minut. Zdjąć z palnika, dodać jogurt, wymieszać, dosolić do smaku.
Makaron ugotować al dente i wymieszać z sosem.
Szpinak opłukać i dodać do mięsa razem z kukurydzą, wymieszać i smażyć 5-10 minut. Zdjąć z palnika, dodać jogurt, wymieszać, dosolić do smaku.
Makaron ugotować al dente i wymieszać z sosem.