Sposób przygotowania:
Makaron z mięsem mielonym i kiełkami soi
Makaron ugotować w osolonej wodzie wg na opakowaniu.
Dymkę, cukinie i kiełki soi umyć, osuszyć. Dymkę pokroić w krążki, cukinie w paseczki.
Olej rozgrzać, zeszklić czosnek i cebulę. Przełożyć na talerz, zabezpieczyć przed wystygnięciem. Na tym samym tłuszczu smażyć mięso. Dodać przyprawę chińską i imbir, wymieszać. Na końcu dodać cukinię, dymkę i kiełki soi. Przyprawić keczupem i sosem sojowym.
Makaron przełożyć na sito, odcedzić, osączyć. Wymieszać z mięsem i warzywami. Przełożyć na podgrzany głęboki talerz, udekorować listkami kolendry.
Dymkę, cukinie i kiełki soi umyć, osuszyć. Dymkę pokroić w krążki, cukinie w paseczki.
Olej rozgrzać, zeszklić czosnek i cebulę. Przełożyć na talerz, zabezpieczyć przed wystygnięciem. Na tym samym tłuszczu smażyć mięso. Dodać przyprawę chińską i imbir, wymieszać. Na końcu dodać cukinię, dymkę i kiełki soi. Przyprawić keczupem i sosem sojowym.
Makaron przełożyć na sito, odcedzić, osączyć. Wymieszać z mięsem i warzywami. Przełożyć na podgrzany głęboki talerz, udekorować listkami kolendry.