Sposób przygotowania:
Makaron z sosem mięsnym z marchewką
Marchewkę obieramy i myjemy, ścieramy na tarce jarzynowej. Cebulę i czosnek obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę. Paprykę myjemy i kroimy w kostkę. Do garnka wlewamy wodę i zagotowujemy.
Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojoną cebulę i startą marchewkę.
Po kilku minutach dodajemy czosnek i paprykę, a po następnych 5 minutach dokładamy mięso mielone, wszystko razem przesmażamy.
Przekładamy do garnka z wodą i gotujemy. W międzyczasie przyprawę - fix do spaghetti - wsypujemy do 1/2 szklanki wody i mieszamy.
Gdy warzywa w sosie są miękkie wlewamy rozprowadzony w wodzie fix i dodajemy przyprawy, zagotowujemy. Podajemy z ulubionym makaronem.
Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojoną cebulę i startą marchewkę.
Po kilku minutach dodajemy czosnek i paprykę, a po następnych 5 minutach dokładamy mięso mielone, wszystko razem przesmażamy.
Przekładamy do garnka z wodą i gotujemy. W międzyczasie przyprawę - fix do spaghetti - wsypujemy do 1/2 szklanki wody i mieszamy.
Gdy warzywa w sosie są miękkie wlewamy rozprowadzony w wodzie fix i dodajemy przyprawy, zagotowujemy. Podajemy z ulubionym makaronem.