Sposób przygotowania:
Makrela z jajkiem
Z makreli usunąć skórę i wszystkie ości oraz kręgosłup i podzielić na kawałki.
Widelcem rozgnieść rybę.
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać z łupin.
Następnie pokroić w kostkę na siatce do sałatki lub nożem.
Obraną cebulę pokroić w kostkę.
Wszystkie te składniki wrzucić do miski, dodać musztardę, majonez i przyprawy i wymieszać.
Podawać z pieczywem.
Widelcem rozgnieść rybę.
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać z łupin.
Następnie pokroić w kostkę na siatce do sałatki lub nożem.
Obraną cebulę pokroić w kostkę.
Wszystkie te składniki wrzucić do miski, dodać musztardę, majonez i przyprawy i wymieszać.
Podawać z pieczywem.