Sposób przygotowania:
Masa do dowolnego ciasta
Ugotować gęstą kaszkę na mleku,ostudzić.Wsypać cukier i wymieszać. Masło utrzeć,aby byłoo gładkie i puszyste.Dodawać po łyżce kaszki i ucierać. Jeśli ktoś lubi dodać olejku zapachowego. Można dodać kakao lub dać kakao do połowy i przełożyć ciasto raz kremem jasnym a raz ciemnym (ale wtedy trzba zrobić więcej). Smacznego życzę.
teresa.rembiesa
beatak12
misia53
Natala1210
lara1908
msewka
dynia33c
PYCHA!!!
Justysia22
Justysia22
Justysia22
msewka
Kaszka powinna być gęsta.Ja swoją dodawałam po łyżce a lać się jej nie dało.Może zrobiłaś ciut za rzadką.Ale jak tłuszcz w lodówce zastygnie to powinno wyjść w porządku.Pokaż zdjęcie na forum jak Ci wyszło.
Justysia22