marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Masa migdałowa z fasoli.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Namoczoną wcześniej fasolę ugotować na półmiękko,obrać ze skórki,przepuścić przez maszynkę,utrzeć z cukrem,dodając wanilię,olejek migdałowy.

Masa migdałowa z fasoli.

Składniki:

Masa migdałowa z fasoli.

 

  • 20 dkg.dużej fasoli,
  • 30-40 dkg.cukru pudru,
  • olejek migdałowy,
  • wanilia.

Sposób przygotowania:

Masa migdałowa z fasoli.
Namoczoną na noc fasolę ugotować na półmiękko,obrać ze skórki,
przepuścić przez maszynkę,utrzeć z cukrem,dodając do smaku olejek migdałowy i wanilię.

Tagi:

fasola