Sposób przygotowania:
Masa śmietanowa do ciast z żelkami.
Żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki gorącej wody i rozmieszać,aby się rozpuściła.Żelki miękkie posiekać.Wlać śmietanę z woreczka do szklanej misy i ubijać,dodając cukier puder ze dwie łyżki i łyżkę
soku wyciśniętego z cytryny,ale bez pestek.Potem dodać rozpuszczoną żelatynę i jeszcze chwilę ubijać.Potem wsypać drobno posiekane żelki,wymieszać z masą i wstawić naczynie z masą śmietanową do lodówki.Po 40 min.wyjąć naczynie z masą i przekładać nią krążki biszkoptowe.
soku wyciśniętego z cytryny,ale bez pestek.Potem dodać rozpuszczoną żelatynę i jeszcze chwilę ubijać.Potem wsypać drobno posiekane żelki,wymieszać z masą i wstawić naczynie z masą śmietanową do lodówki.Po 40 min.wyjąć naczynie z masą i przekładać nią krążki biszkoptowe.