Babeczka35

Babeczka35

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1769]

Masełko czosnkowo-pomidorowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Bardzo smakowite masełko do pieczywa. Smakuje również z chrupiącymi waflami. Bardzo wyraziste w smaku i mocno czosnkowe. Polecam spróbować.

Masełko czosnkowo-pomidorowe

Składniki:

Masełko czosnkowo-pomidorowe

Składniki:

Sposób przygotowania:

Masełko czosnkowo-pomidorowe
1. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Suszone pomidory drobno kroimy.

2. Do miseczki przekładamy miękkie masło, dodajemy koncentrat pomidorowy i czosnek. Następnie rozcieramy widelcem do połączenia się składników. Na koniec dodajemy pokrojone suszone pomidory i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

3. Gotowe masełko podajemy. Smacznego życzę.