Sposób przygotowania:
Mazowiecka sałatka
Sałatę umyć i porwać na małe kawałki ogórka myjemy i kroimy w cienkie plasterki pomidory kroimy na ósemki cebulę kroimy w krążki jajka w małe kosteczki na misce układamy najpierw sałatę potem ogórka i pomidora i posypujemy posiekaną cebulą tak by wszystko zakryć i na cebulę kładziemy kukurydze .
potem robimy sos czosnek zmiażdżyć i łączymy z oliwą octem i miksujemy doprawiamy solą ziołową cukrem i pieprzem
polewamy sałatkę sosem i posypujemy oliwkami ja jajkiem i odstawiamy do lodówki by się ochłodziła
potem robimy sos czosnek zmiażdżyć i łączymy z oliwą octem i miksujemy doprawiamy solą ziołową cukrem i pieprzem
polewamy sałatkę sosem i posypujemy oliwkami ja jajkiem i odstawiamy do lodówki by się ochłodziła