Sposób przygotowania:
Meska jajecznica
Boczek pokroić w plastry i podsmażyć z obu stron bez dodatku tłuszczu.
Cebule obrać, umyć i pokroić w półksiężyce, dodać do boczku i dalej smażyć.
Jajka rozbić, posolić i popieprzyć i zalać nimi boczek z cebulką.
Smażyć do momentu ścięcia się jajek od czasu do czasu mieszając.
Cebule obrać, umyć i pokroić w półksiężyce, dodać do boczku i dalej smażyć.
Jajka rozbić, posolić i popieprzyć i zalać nimi boczek z cebulką.
Smażyć do momentu ścięcia się jajek od czasu do czasu mieszając.
wedith1
glogowscy.nl
Pani zima
zewa
A pewnie, że tak.
Babciagramolka
O kurcze - Ewciu Ty to masz dobrze - takie zainteresowanie .
Pani Zimo- proszę się nie stresować- każdy się kiedyś uczył gotowania - to żaden wstyd robic jajecznicę wg czyjegoś przepisu. A gust ma Pani dobry- od Zewy warto sie uczyć.
zewa
Dzięki Buniu.