Sposób przygotowania:
Mięso mielone w pomidorowm sosie
W woku rozgrzewam olej. Wrzucam mięso mielone i zaczynam podsmażać. Lekko solę i pieprzę. Czerwoną fasolę wysypuję na sitko i przepłukuję wodą oraz dodaję do mięsa. Całość podsmażam aż mięso się zetnie. Paprykę czerwoną myję i kroję w kostkę - dodaję do reszty, Dodaję również dwie puszki pomidorów. Całość mieszam, doprawiam do smaku i podgotowuję aż papryka i pomidorki zmiękną. W razie potrzeby można dodać łyżeczkę koncentratu pomidorowego. Danie podaję na ciepło z pieczywkiem.
![Mięso mielone w pomidorowm sosie Mięso mielone w pomidorowm sosie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mieso-mielone-w-pomidorowm-sosie-243890.jpg)
![Mięso mielone w pomidorowm sosie Mięso mielone w pomidorowm sosie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mieso-mielone-w-pomidorowm-sosie-243891.jpg)
![Mięso mielone w pomidorowm sosie Mięso mielone w pomidorowm sosie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mieso-mielone-w-pomidorowm-sosie-243892.jpg)