Sposób przygotowania:
Migdałowe kulki z fasoliFasola:
![Migdałowe kulki z fasoli Migdałowe kulki z fasoli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/migdalowe-kulki-z-fasoli-391349.jpg)
Fasolę należy zmielić na gładką masę.
(Osobiście użyłam blendera.)
Kuleczki:
![Migdałowe kulki z fasoli Migdałowe kulki z fasoli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/migdalowe-kulki-z-fasoli-391350.jpg)
Margarynę lub masło utrzeć z cukrem.
Do masy dodać fasolę i kilka kropelek aromatu migdałowego.
Całość porządnie schłodzić w lodówce i za pomocą wilgotnych dłoni - formować kulki wielkością przypominające orzech włoski.
Obtaczanie:
![Migdałowe kulki z fasoli Migdałowe kulki z fasoli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/migdalowe-kulki-z-fasoli-391351.jpg)
Uformowane kulki dokładnie obtoczyć w składnikach według własnych preferencji.