Sposób przygotowania:
Mini grzanki z salą pomidorowo oliwkową
Pomidory, oliwki, cebulę bardzo drobno siekam. Doprawiam bazylią, ziołami prowansalskimi oraz solą i pieprzem.
Następnie w miseczce przygotowuję masło z przeciśniętym czosnkiem. Masło mieszam dokładnie i doprawiam solą i pieprzem.
Bagietki kroję w plastry ok2 cm. Wszystkie plastry smaruję z obu stron masłem czosnkowym. Następnie na rozgrzaną patelnię grillową wykładam bagietki.
Grilluję z obu stron na złoto. Na sam koniec na każdą bagietkę wkładam po łyżeczce salsy.
Następnie w miseczce przygotowuję masło z przeciśniętym czosnkiem. Masło mieszam dokładnie i doprawiam solą i pieprzem.
Bagietki kroję w plastry ok2 cm. Wszystkie plastry smaruję z obu stron masłem czosnkowym. Następnie na rozgrzaną patelnię grillową wykładam bagietki.
Grilluję z obu stron na złoto. Na sam koniec na każdą bagietkę wkładam po łyżeczce salsy.