Sposób przygotowania:
Mini serniczki z konfiturą borówkową
Masło lub margarynę rozpuszczamy. Biszkopciki blendujemy na drobny pył. Łączymy z masłem. Biszkoptowym pyłem wykładamy dna silikonowych foremek.
Do miski przekładamy twaróg z wiaderka i twaróg z kostki. Wsypujemy cukier i wbijamy jajka. Wlewamy ekstrakt waniliowy. Wszystko mieszamy na wolnych obrotach do połączenia się składników.
Na końcu wsypujemy budyń i ponownie mieszamy.
Gotową masę przelewamy do foremek. Pieczemy w nagrzanym do 150*C (bez termo obiegu) piekarniku przez 35 minut. Studzimy przy otwartych drzwiczkach.
Następnie wierzch dekorujemy konfiturą borówkowa i chłodzimy w lodówce.
Do miski przekładamy twaróg z wiaderka i twaróg z kostki. Wsypujemy cukier i wbijamy jajka. Wlewamy ekstrakt waniliowy. Wszystko mieszamy na wolnych obrotach do połączenia się składników.
Na końcu wsypujemy budyń i ponownie mieszamy.
Gotową masę przelewamy do foremek. Pieczemy w nagrzanym do 150*C (bez termo obiegu) piekarniku przez 35 minut. Studzimy przy otwartych drzwiczkach.
Następnie wierzch dekorujemy konfiturą borówkowa i chłodzimy w lodówce.