Sposób przygotowania:
Mini torciki
1. Gotujemy budyń z jednej szklanki mleka i odstawiamy do wystygnięcia.
2. Margarynę Kasię ucieramy na puszystość. Dodajemy cukier puder i jeszcze chwilkę ucieramy.
3. Stopniowo do margaryny dodajemy budyń przy tym ucierając.Krem przekładamy do rękawa cukierniczego z ozdobną końcówką.
4. Na ciastka wyciskamy rozetki i składamy torciki. Na wierzchu wyciskamy jedną dużą rozetkę i dekorujemy maliną.
5. Gotowe! Smacznego!
2. Margarynę Kasię ucieramy na puszystość. Dodajemy cukier puder i jeszcze chwilkę ucieramy.
3. Stopniowo do margaryny dodajemy budyń przy tym ucierając.Krem przekładamy do rękawa cukierniczego z ozdobną końcówką.
4. Na ciastka wyciskamy rozetki i składamy torciki. Na wierzchu wyciskamy jedną dużą rozetkę i dekorujemy maliną.
5. Gotowe! Smacznego!