Sposób przygotowania:
Moje ciasto czekoladowe
Na początku w misce połączyć składniki na ciasto.W tym celu zmiksować jajka, cukier, olej, kakao, mąkę, proszek do pieczenia i aromat cytrynowy.
Formę do pieczenia wyłożyć papierem.Wlać ciasto.
Brzoskwinie z puszki pokroić w kostkę i wyłożyć na ciasto. Następnie na brzoskwinie wysypać rodzynki. Jabłka obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Poukładać na cieście.Wierzch ciasto posypać wiórkami kokosowymi.
Piekarnik nagrzać do 180 stopni i piec ciasto ok. 45 minut.
Po upieczeniu ciasto wyjąć i odstawić do wystygnięcia.Zimne polać na grubo polewą czekoladową.Smacznego.
Formę do pieczenia wyłożyć papierem.Wlać ciasto.
Brzoskwinie z puszki pokroić w kostkę i wyłożyć na ciasto. Następnie na brzoskwinie wysypać rodzynki. Jabłka obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Poukładać na cieście.Wierzch ciasto posypać wiórkami kokosowymi.
Piekarnik nagrzać do 180 stopni i piec ciasto ok. 45 minut.
Po upieczeniu ciasto wyjąć i odstawić do wystygnięcia.Zimne polać na grubo polewą czekoladową.Smacznego.