Sposób przygotowania:
Muffinki kokosowe
Do jednej miski wsypujemy mąki, cukier, proszek, sodę wiórki kokosowe mieszamy.
Do jednej miski wlewamy olej maślankę i wbijamy jajka mieszamy do połaczenia się składników.
Do płynnych składników wsypujemy suche składniki i dodajemy porzeczki mieszamy bardzo krótko.
Foremkę na muffinki wykładamy papierowymi papilotkami i nakładamy ciasto.
Muffinki na górę posypujemy wiórkami kokosowymi i słupkami migdałowymi.
Blaszkę wkładamy do nagrzanego piekarnika 175 st i pieczemy około 30 minut.
POLECAM!!!
Do jednej miski wlewamy olej maślankę i wbijamy jajka mieszamy do połaczenia się składników.
Do płynnych składników wsypujemy suche składniki i dodajemy porzeczki mieszamy bardzo krótko.
Foremkę na muffinki wykładamy papierowymi papilotkami i nakładamy ciasto.
Muffinki na górę posypujemy wiórkami kokosowymi i słupkami migdałowymi.
Blaszkę wkładamy do nagrzanego piekarnika 175 st i pieczemy około 30 minut.
POLECAM!!!
gusia1000