Sposób przygotowania:
Muffinki z pieczarkami i czerwoną papryką
Obrane pieczarki i cebulę oraz umytą paprykę kroimy w kosteczkę. Przesmażamy na oleju aż odparuje płyn. Odstawiamy do ostygnięcia. Przesmażone warzywa przekładamy do miski i dodajemy resztę składników, mieszamy.
Ciasto przekładamy do silikonowych foremek ( po 2 łyżki ). Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy około 40 minut w temperaturze 200 stopni.
Ciasto przekładamy do silikonowych foremek ( po 2 łyżki ). Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy około 40 minut w temperaturze 200 stopni.
![Muffinki z pieczarkami i czerwoną papryką Muffinki z pieczarkami i czerwoną papryką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muffinki-z-pieczarkami-i-czerwona-papryka-594852.jpg)
![Muffinki z pieczarkami i czerwoną papryką Muffinki z pieczarkami i czerwoną papryką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muffinki-z-pieczarkami-i-czerwona-papryka-594853.jpg)