Sposób przygotowania:
Muffiny z masłem orzechowym i czekoladą
W misce roztrzepać jajka, dodać mleko, masło orzechowe, cukier puder i wymieszać.
W drugiej misce wymieszać przesianą mąkę i proszek do pieczenia.
Do mokrych składników do składniki suche, lekko przemieszać, wlać olej rzepakowy i wymieszać do połączenia składników.
Ciastem napełniać papilotki umieszczone w formie na muffinki, wypełniając je do 3/4 wysokości.
Wstawić do nagrzanego do 190°C piekarnika i piec około 25-30 minut. Upieczone muffinki wystudzić na kratce kuchennej.
W drugiej misce wymieszać przesianą mąkę i proszek do pieczenia.
Do mokrych składników do składniki suche, lekko przemieszać, wlać olej rzepakowy i wymieszać do połączenia składników.
Ciastem napełniać papilotki umieszczone w formie na muffinki, wypełniając je do 3/4 wysokości.
Wstawić do nagrzanego do 190°C piekarnika i piec około 25-30 minut. Upieczone muffinki wystudzić na kratce kuchennej.