Sposób przygotowania:
Mufinki śmietankowe
Oto przepis Joanny
4 jajka
cukier 250 gram
budyń śmietankowy
mąka 3 szklanki
1 kostka Kasi (250-300 gram)
1 szklanka soku grejpfrutowego
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
dżem truskawkowy
jajka ubijamy z cukrem dodajemy Kasie i nadal ubijamy następnie budyń i sok grejpfrutowy na końcu proszek wymieszany z maka nadal ubijamy jeśli będzie za geste dodajemy soku grejpfrutowego pieczemy w 160 stopniach około 30 minut około 30 mu-finek wychodzi :) po ostygnięciu można dżem położyć ja dałam bo sa smaczniejsze
4 jajka
cukier 250 gram
budyń śmietankowy
mąka 3 szklanki
1 kostka Kasi (250-300 gram)
1 szklanka soku grejpfrutowego
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
dżem truskawkowy
jajka ubijamy z cukrem dodajemy Kasie i nadal ubijamy następnie budyń i sok grejpfrutowy na końcu proszek wymieszany z maka nadal ubijamy jeśli będzie za geste dodajemy soku grejpfrutowego pieczemy w 160 stopniach około 30 minut około 30 mu-finek wychodzi :) po ostygnięciu można dżem położyć ja dałam bo sa smaczniejsze