Sposób przygotowania:
Muszle nadziewane pieczarkami i parówkami
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić, przestudzić. Pokrojoną w kostkę cebulę zeszklić na oleju. Pieczarki pokroić w półplasterki, dodać do cebuli, usmażyć je. Z parówek zdjąć osłonki. Parówki pokroić w półplasterki, dodać do usmażonych grzybów. Podsmażać razem aż parówki lekko się zrumienią. Dodać serek topiony i śmietanę. Chwilę razem podsmażać, aż serek się roztopi i wszystko się połączy. W razie potrzeby farsz doprawić do smaku odrobiną soli. Przygotowanym farszem nadziać makaronowe muszle. Żółty ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, rozłożyć na nadzieniu i zapiec (tak długo, aż ser się roztopi).