Sposób przygotowania:
Nadziewane bagietki dwiema pastami.
Bagietki pokroić na dość szerokie kromki,a każdą z nich podzielić
na połówki.Jajka ugotować na twardo i zrobić pastę ze szczypior-
-kiem,rzeżuchą,majonezem i przyprawić,po czym nadziać połówki
pieczywa i złączyć je razem.Zrobić drugą pastę z pieczarek i pas-
-ty ze suszonych pomidorów,pieczarki pokroić drobno i obsmażyć na margarynie na wolnym ogniu,mieszając.Potem osączyć z tłuszczu i zmieszać z włoską pastą pomidorową i nadziewać boki
kolejnych kromek drugą pastą i złączyć.Gotowe przekąski rozłożyć na półmisku,jedną część kromek z pastą jajeczną po jed-
-nej stronie,a drugą z pieczarkową pastą po drugiej stronie naczynia.Smacznego!
na połówki.Jajka ugotować na twardo i zrobić pastę ze szczypior-
-kiem,rzeżuchą,majonezem i przyprawić,po czym nadziać połówki
pieczywa i złączyć je razem.Zrobić drugą pastę z pieczarek i pas-
-ty ze suszonych pomidorów,pieczarki pokroić drobno i obsmażyć na margarynie na wolnym ogniu,mieszając.Potem osączyć z tłuszczu i zmieszać z włoską pastą pomidorową i nadziewać boki
kolejnych kromek drugą pastą i złączyć.Gotowe przekąski rozłożyć na półmisku,jedną część kromek z pastą jajeczną po jed-
-nej stronie,a drugą z pieczarkową pastą po drugiej stronie naczynia.Smacznego!