Sposób przygotowania:
Nadziewane pomidorki
Paprykę i koperek umyć oraz osuszyć. Paprykę pokroić w drobną kostkę, a koperek drobno posiekać.
Łososia wędzonego pokroić na mniejsze kawałki.
Biały ser zmieszać z jogurtem naturalnym i dodać pokrojonego łososia, paprykę oraz koperek.
Przyprawić solą oraz pieprzem i wymieszać. Pomidory umyć, osuszyć, odciąć wierzch i wydrążyć w środku. Wydrążone pomidory napełnić masą serową.
Udekorować listkiem bazylii.
Łososia wędzonego pokroić na mniejsze kawałki.
Biały ser zmieszać z jogurtem naturalnym i dodać pokrojonego łososia, paprykę oraz koperek.
Przyprawić solą oraz pieprzem i wymieszać. Pomidory umyć, osuszyć, odciąć wierzch i wydrążyć w środku. Wydrążone pomidory napełnić masą serową.
Udekorować listkiem bazylii.