Kuchnia MagdaLeny

Kuchnia MagdaLeny

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 179]

Nadziewane pomidorki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Przekąska idealna na kolację lub imprezę ze znajomymi. Pomidorki nadziewane białym serem z łososiem, papryką i koperkiem.

Nadziewane pomidorki Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Nadziewane pomidorki

 

Sposób przygotowania:

Nadziewane pomidorki
Paprykę i koperek umyć oraz osuszyć. Paprykę pokroić w drobną kostkę, a koperek drobno posiekać.

Łososia wędzonego pokroić na mniejsze kawałki.

Biały ser zmieszać z jogurtem naturalnym i dodać pokrojonego łososia, paprykę oraz koperek.

Przyprawić solą oraz pieprzem i wymieszać. Pomidory umyć, osuszyć, odciąć wierzch i wydrążyć w środku. Wydrążone pomidory napełnić masą serową.

Udekorować listkiem bazylii.  
Nadziewane pomidorki
Nadziane pomidorki serem białym z kapelusikami