Sposób przygotowania:
Nadziewany omlet
10 jajek wbijamy do miski roztrzepujemy je porządnie , dodajemy sól do smaku i mąkę . Jeszcze raz dobrze mieszamy . Połowę wlewamy na dużą patelnie i smażymy 2 duże fajne omlety. Odstawiamy je do ostygnięcia.Twarożek mielimy chyba ,że mamy taki z wiaderka to mieszamy go tylko z chrzanem solimy do smaku . Żelatynę rozpuszczamy w 2 łyżkach gorącej wody mieszamy i dodajemy do twarożku. Mieszamy. Kładziemy omlety obok siebie jeden nakładamy troszkę na drugi aby powstała długa rolada. Omlety smarujemy serkiem z jeden strony od nas kładziemy jego więcej . Paprykę myjemy kroimy na kawałki grillujemy solimy i kroimy w paseczki. Na serek układamy plasterki szynki ale tylko z jednej strony .Układamy paski papryki na ser , tam gdzie serka nałożyliśmy więcej. Zwijamy roladę . Zawijamy ją w folie spożywczą dość mocno i wkładamy do lodówki na kilka godzin. Zimną kroimy w plasterki.