Sposób przygotowania:
Najlepsze kminkówki
Do maki wbijamy żółtka, dodajemy śmietanę, margarynę i pozostałe składniki. Zagniatamy kruche ciasto. Ciasto rozwałkowujemy i radełkiem wykrawamy podłużne prostokąty. Przekładamy na blaszkę. Wierzch smarujemy rozmąconym białkiem, posypujemy kminkiem. Wierzch smarujemy rozmąconym białkiem, posypujemy kminkiem. Kminkówki pieczemy około 15 minut w 180 stopniach.
![Najlepsze kminkówki Najlepsze kminkówki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/najlepsze-kminkowki-315113.jpg)
![Najlepsze kminkówki Najlepsze kminkówki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/najlepsze-kminkowki-315114.jpg)
![Najlepsze kminkówki Najlepsze kminkówki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/najlepsze-kminkowki-315115.jpg)
![Najlepsze kminkówki Najlepsze kminkówki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/najlepsze-kminkowki-315116.jpg)