Sposób przygotowania:
Naleśniki- najlepsze!
Wszystkie składniki umieścić w misce i zmiksować mikserem do uzyskania jednolitej, gładkiej masy. Powinna mieć konsystencję gęstej śmietany.
Tak przygotowane ciasto schłodzić w lodówce minimum 30 minut. Smażyć z obu stron do lekkiego zarumienienia na patelni z niewielką ilością tłuszczu (najlepiej skropić patelnię olejem i za pomocą ręcznika papierowego rozprowadzić olej na całej patelni).
Podawać na ciepło z ulubionymi dodatkami. Smacznego! (inspiracja/ źródło: jedden z blogów).
Tak przygotowane ciasto schłodzić w lodówce minimum 30 minut. Smażyć z obu stron do lekkiego zarumienienia na patelni z niewielką ilością tłuszczu (najlepiej skropić patelnię olejem i za pomocą ręcznika papierowego rozprowadzić olej na całej patelni).
Podawać na ciepło z ulubionymi dodatkami. Smacznego! (inspiracja/ źródło: jedden z blogów).