Sposób przygotowania:
Nalesniki z kremem
Połącz ze sobą wszystkie składniki podane na ciasto.Upiecz na rozgrzanym oleju naleśniki o średniej grubości które ostudź.
Cukier waniliowy wymieszaj z proszkiem budyniowym.Wlewaj proszek do gorącego mleka,zrób masę budyniową którą ostudź.
Żółtka i cukier utrzyj razem z masłem.Ostudzony budyń dodaj do masy budyniowej.Całość zmiksuj na krem.Zimne naleśniki posmaruj kremem i zwiń.Przed podaniem schłodź nalesniki w lodówce.
Cukier waniliowy wymieszaj z proszkiem budyniowym.Wlewaj proszek do gorącego mleka,zrób masę budyniową którą ostudź.
Żółtka i cukier utrzyj razem z masłem.Ostudzony budyń dodaj do masy budyniowej.Całość zmiksuj na krem.Zimne naleśniki posmaruj kremem i zwiń.Przed podaniem schłodź nalesniki w lodówce.