Sposób przygotowania:
Naleśniki z Kurkami
Polecam bardzo przepis na naleśnika z kurkami
Bo przygotowania farszu potrzebujemy jedynie kurek w ilości zależnej od porcji, jednej cebuli oraz 30 dkg sera.
Należy zeszklić na patelni pokrojoną w kostkę cebulę, następnie dodać kurek. Smażyć na małym ogniu dopóki grzyby nie będą miękkie. Doprawić do smaku, solą pieprzem, można także dodać trochę czosnku.
Ser należy zetrzeć na tarce lub pokroić w drobną kostke.
Gdy farsz kurkowy wystygnie dodać do niego sera i wymieszać.
Na usmażonego naleśnika nałożyć farsz, złożyć lub zwinąć i podsmażać na maleńkim ogniu do czasu kiedy ser się rozpuści.
Podawać na ciepło.
Bo przygotowania farszu potrzebujemy jedynie kurek w ilości zależnej od porcji, jednej cebuli oraz 30 dkg sera.
Należy zeszklić na patelni pokrojoną w kostkę cebulę, następnie dodać kurek. Smażyć na małym ogniu dopóki grzyby nie będą miękkie. Doprawić do smaku, solą pieprzem, można także dodać trochę czosnku.
Ser należy zetrzeć na tarce lub pokroić w drobną kostke.
Gdy farsz kurkowy wystygnie dodać do niego sera i wymieszać.
Na usmażonego naleśnika nałożyć farsz, złożyć lub zwinąć i podsmażać na maleńkim ogniu do czasu kiedy ser się rozpuści.
Podawać na ciepło.