Sposób przygotowania:
Naleśniki z mięsem i warzywami w panierce
Ciasto:
Jajka roztrzepujemy dodajemy stopniowo wodę, mleko, mąkę i olej. Mieszamy dokładnie. Smażymy na patelni naleśnikowej cieniutkie placuszki.
Farsz:
Mielone mięso podsmażamy wraz z warzywami, podlewamy wodą i dusimy do wyparowania. Przyprawiamy i chwilkę dusimy. Farsz nakładamy na placki i zwijamy.
Panierujemy w jajku i bułce tartej.
Smażymy do zrumienienia z każdej strony.
Smacznego
Jajka roztrzepujemy dodajemy stopniowo wodę, mleko, mąkę i olej. Mieszamy dokładnie. Smażymy na patelni naleśnikowej cieniutkie placuszki.
Farsz:
Mielone mięso podsmażamy wraz z warzywami, podlewamy wodą i dusimy do wyparowania. Przyprawiamy i chwilkę dusimy. Farsz nakładamy na placki i zwijamy.
Panierujemy w jajku i bułce tartej.
Smażymy do zrumienienia z każdej strony.
Smacznego