Sposób przygotowania:
Naleśniki z mięsem zapiekane pod sosem majonezowym
Z podanych składników przygotowujemy ciasto naleśnikowe. Smażymy cieniutkie placki.
Mielone mięso smażymy, dodajemy startą na tarce marchewkę oraz cebulę pokrojoną w kostkę. Smażymy ok 10 minut, następnie dodajemy koncentrat i przyprawy, chwilkę smażymy.
Na placki wykładamy po 2 łyżki farszu i zwijamy. Układamy w naczyniu żaroodpornym. Majonez, śmietanę ketchup mieszamy ze sobą. Polewamy naleśniki, posypujemy suszonym lubczykiem.
Pieczemy 25 minut w 200 stopniach.
Smacznego.
Mielone mięso smażymy, dodajemy startą na tarce marchewkę oraz cebulę pokrojoną w kostkę. Smażymy ok 10 minut, następnie dodajemy koncentrat i przyprawy, chwilkę smażymy.
Na placki wykładamy po 2 łyżki farszu i zwijamy. Układamy w naczyniu żaroodpornym. Majonez, śmietanę ketchup mieszamy ze sobą. Polewamy naleśniki, posypujemy suszonym lubczykiem.
Pieczemy 25 minut w 200 stopniach.
Smacznego.
Magdalena88
gosiapiotrek23
Naleśniki rozpływają się w ustach ;)
niezły kąsek