Sposób przygotowania:
Naleśniki z musem rabarbarowym
Rabarbar myjemy i zdejmujemy skórkę, myjemy i kroimy. Do małego garnka wlewamy trochę wody na dno i wkładamy rabarbar, dosypujemy cukier i gotujemy mus cały czas mieszamy.
Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe wkładamy do miski i miksujemy.
Śmietanę ubijamy z cukrem waniliowym.
Na rozgrzanym oleju smażymy naleśniki.
Na naleśniku kładziemy łyżkę ubitej śmietany i łyżkę musu, zwijamy.
Naleśniki przekładamy na talerz.
Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe wkładamy do miski i miksujemy.
Śmietanę ubijamy z cukrem waniliowym.
Na rozgrzanym oleju smażymy naleśniki.
Na naleśniku kładziemy łyżkę ubitej śmietany i łyżkę musu, zwijamy.
Naleśniki przekładamy na talerz.