Sposób przygotowania:
Naleśniki z twarogiem, nektarynkami i otrębami
Jajka rozkłócamy. Stopniowo dodajemy mleko, wodę i mąkę.
Mieszamy, aż powstanie gładka konsystencja.
Na koniec wlewamy olej i mieszamy. Smażymy na patelni z obu stron na złoto.
Nektarynki obieramy i kroimy w kostkę. Twaróg rozgniatamy widelcem.
Dodajemy do sera owoce, cukier, śmietanę i otręby. Mieszamy dokładnie.
Na placki wykładamy po 1-2 łyżki farszu. Zwijamy w rulon. Podsmażamy.
Smacznego ;)
Mieszamy, aż powstanie gładka konsystencja.
Na koniec wlewamy olej i mieszamy. Smażymy na patelni z obu stron na złoto.
Nektarynki obieramy i kroimy w kostkę. Twaróg rozgniatamy widelcem.
Dodajemy do sera owoce, cukier, śmietanę i otręby. Mieszamy dokładnie.
Na placki wykładamy po 1-2 łyżki farszu. Zwijamy w rulon. Podsmażamy.
Smacznego ;)