Sposób przygotowania:
Potrawka z mięsa mielonego ze szpinakiem
Mięso mielone smażę na rozgrzanej patelni z łyżką oleju rzepakowego. Dodaję przyprawy a następnie mieszam. W osobnym garnku smażę drobno posiekane pieczarki oraz drobno posiekaną szalotkę.
Smażę z dodatkiem soli i pieprzu. Mieszam co jakiś czas. Dodaję szpinak mieszam.
Pieczarki i szpinak dodaję do mięsa który znajduje się na patelni. Całość mieszam.
Dodaję pastę curry oraz przecier pomidorowy. Duszę jeszcze ok 5 min co jakiś czas mieszając.
Kaszę kuskus przygotowuję jak w instrukcji na opakowaniu. Potrawę podaję z kaszą.
Smażę z dodatkiem soli i pieprzu. Mieszam co jakiś czas. Dodaję szpinak mieszam.
Pieczarki i szpinak dodaję do mięsa który znajduje się na patelni. Całość mieszam.
Dodaję pastę curry oraz przecier pomidorowy. Duszę jeszcze ok 5 min co jakiś czas mieszając.
Kaszę kuskus przygotowuję jak w instrukcji na opakowaniu. Potrawę podaję z kaszą.