Sposób przygotowania:
Naleśniki z twarożkiem i bananami
Do miski wlewamy mleko i dodajemy pozostałe składniki na ciasto naleśnikowe i mieszamy aż uzyskamy gładkie ciasto. Odstawiamy na pół godziny.
W międzyczasie przygotowujemy nadzienie do naleśników.
Banana kroimy w drobną kosteczkę i skrapiamy sokiem z limonki.
Twarożek przekładamy do miski i dodajemy pozostałe składniki, mieszamy. Na rozgrzanym oleju smażymy naleśniki. Na usmażone naleśniki nakładamy farsz i składamy, posypujemy startą czekoladą.
W międzyczasie przygotowujemy nadzienie do naleśników.
Banana kroimy w drobną kosteczkę i skrapiamy sokiem z limonki.
Twarożek przekładamy do miski i dodajemy pozostałe składniki, mieszamy. Na rozgrzanym oleju smażymy naleśniki. Na usmażone naleśniki nakładamy farsz i składamy, posypujemy startą czekoladą.