Sposób przygotowania:
Obiad z rękawa
Mięso umyć, osuszyć, wygnieść. Posolić, popieprzyć i omajerankować. Włożyć do foli do pieczenia. Dodać pokrojoną w ósemki dużą cebulę i przekrojone ząbki czosnku. Ziemniaki i marchew obrać, pokroić na cząstki (ok. 5x2 cm). Chili przekroić, odrzucić pestki, pokroić w paseczki. Warzywa włożyć do miski, posolić, popieprzyć, potymiankować, skropić olejem i wymieszać. Następnie warzywa dołożyć do mięsa, dodać gałązkę rozmarynu i 2-3 łyżki wody. Zamknąć worek (nie zapomnieć o zrobieniu małego otworu), wstawić do nagrzanego do 200 stopni piekarnika na godzinę.
edytaha
dża
Troszkę wody dolałam:-)
darmiona
ja też nigdy tak nie robiłam, trzeba spróbować, super ułatwienie