iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Ogóreczki nadziewane pastą twarogową

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Ogóreczki nadziewane pastą twarogową z tuńczykiem

Ogóreczki nadziewane pastą twarogową

Składniki:

Ogóreczki nadziewane pastą twarogową

 

  • 5 szt małe ogórki,
  • 1/2 szt tuńczyk w sosie własnym,
  • 1/2 kostki twaróg,
  • 1 łyżka śmietana,
  • 1 szt cebula mała,
  • pieprz kolorowy ziarnisty Prymat,
  • koperek

 

 

 

Sposób przygotowania:

Ogóreczki nadziewane pastą twarogową
Twaróg kruszymy do miseczki solimy go lekko do smaku . Tuńczyka odcedzamy z zalewy i dodajemy do twarożku . Cebulę małą białą obieramy i siekamy drobno dodajemy do pasty .Mieszamy .Doprawiamy pieprzem kolorowym świeżo mielonym . Ogórki dobrze myjemy łyżeczką wyciągamy pestki .Nakładamy pastę .Ozdabiamy koperkiem świeżym .

Tagi:

sosy