dayzi

dayzi

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1202]

Ostra, paprykowa pachwina

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Smaczne mięso do chlebka.

Ostra, paprykowa pachwina Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Ostra, paprykowa pachwina

 

Sposób przygotowania:

Ostra, paprykowa pachwina
Mięso płuczemy, osuszamy. Nacieramy solą i pieprzem. A następnie dokładnie papryką słodko. Na koniec oprószamy papryką ostro. Wkładamy do lodówki na minimum 1 godzinę. Następnie przekładamy do rękawa foliowego. Dodajemy liście laurowe. Rękaw zamykamy. Na środku za pomocą ostrego noża robimy dwie małe dziurki. Pieczemy ok 1 godziny w 200 stopniach. Smacznego.
Ostra, paprykowa pachwina
Mięso płuczemy i dokładnie osuszamy przy pomocy ręczników papierowych.
Ostra, paprykowa pachwina
Pachwinę bardzo dokładnie nacieramy przyprawami.
Ostra, paprykowa pachwina
Mięso przekłądamy do rękawa foliowego i pieczemy ok 1 godzinę.

Tagi:

papryka