Sposób przygotowania:
Owoce morza w pomarańczach i kokosie
Owoce morza rozmrozić, wypłukać i odcedzić. Odczekać chwilę, aż się odsączą i skropić odrobiną soku z cytryny. Odstawić a w między czasie wycisnąć sok z 1 pomarańczy i zalać nim owoce morza. Również sok z kokosa do nich dodać. Wymieszać i odstawić na godzinę do lodówki. Pozostałe pomarańcze obrać, powycinać cząstki bez błon, a z kokosa wyjąć miąższ. Włożyć do miski i zmiksować na jednolitą masę. Imbir i czosnek obrać, posiekać i wrzucić na rozgrzaną oliwę. Chwilę podsmażyć, dodać sos ostrygowy, przemieszać i dodać owoce morza wyjęte z soku. Po chwili smażenia zalać wszystko sokiem w którym się marynowały owoce morza i dodać zmiksowane pomarańcze z kokosem. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia. Doprawić pieprzem. Wyłożyć na ugotowane spaghetti.