Sposób przygotowania:
Owoce z ciasteczkami i czekoladą w kokilkach
1) Ciasteczka owsiane bardzo dobrze rozkruszamy.
2) W małym rondelku rozpuszczamy masło.
3) Pokruszone ciasteczka owsiane przekładamy do miski i wlewamy rozpuszczone masło, łączymy.
4) Rabarbar myjemy, kroimy w drobną kosteczkę, podsmażamy na patelni podsypując cukier. Owoce wyciągamy z puszki, odsączamy z soku, przekładamy na patelnię do rabarbaru i podsmażamy jeszcze przez chwilę.
5) Do kokilek wsypujemy masę ciasteczkową, dajemy po 1 łyżce serka waniliowego i wysypujemy podsmażone owoce.
6) Pieczemy przez 15 minut w 220 stopniach.
Gotowe kokilki polewamy czekoladą w tubce.
2) W małym rondelku rozpuszczamy masło.
3) Pokruszone ciasteczka owsiane przekładamy do miski i wlewamy rozpuszczone masło, łączymy.
4) Rabarbar myjemy, kroimy w drobną kosteczkę, podsmażamy na patelni podsypując cukier. Owoce wyciągamy z puszki, odsączamy z soku, przekładamy na patelnię do rabarbaru i podsmażamy jeszcze przez chwilę.
5) Do kokilek wsypujemy masę ciasteczkową, dajemy po 1 łyżce serka waniliowego i wysypujemy podsmażone owoce.
6) Pieczemy przez 15 minut w 220 stopniach.
Gotowe kokilki polewamy czekoladą w tubce.