Sposób przygotowania:
Domowe batoniki owsiano-kokosowe
Do miski wsypujemy płatki owsiane, wiórki kokosowe, płatki migdałów oraz pokrojone drobno morele i mieszamy razem. Następnie wlewamy miód i mleko oraz wbijamy jajka. Mieszamy dokładnie.
Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia i wykładamy masę na batoniki.
Równo rozprowadzamy i lekko dociskamy do dna. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 30 minut w temperaturze 200 stopni.
Upieczone wyjmujemy z piekarnika i odstawiamy do ostudzenia. Kroimy w batony dopiero zimną masę. Smacznego.
Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia i wykładamy masę na batoniki.
Równo rozprowadzamy i lekko dociskamy do dna. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 30 minut w temperaturze 200 stopni.
Upieczone wyjmujemy z piekarnika i odstawiamy do ostudzenia. Kroimy w batony dopiero zimną masę. Smacznego.