Sposób przygotowania:
Owocowy raj
Pieczemy biszkopt
Masa pomarańczowa: wyciskamy sok z pomarańczy 3 szklanki gotujemy z cukrem w połowie szklanki mieszamy budynie jak będzie się gotować wlewamy i energicznie mieszamy,wylewamy na biszkopt.
Masa truskawkowa: gotujemy budyń w szklance mleka,po zestawieniu z ognia dodajemy połamaną czekolade mieszamy ,aż się rozpuści,zostawiamy ,aż przestygnie.Jak będzie już zimny miksujemy budyń dodając rozpuszczoną w małej ilości wody żelatynę ,oraz zmiksowane truskawki (w razie czego dodajemy troche cukru ,gdyby truskawki były kwaśne ) wylewamy na masę pomarańczową. Wstawiamy do lodówki przynajmniej na 3 godzinki
Masa pomarańczowa: wyciskamy sok z pomarańczy 3 szklanki gotujemy z cukrem w połowie szklanki mieszamy budynie jak będzie się gotować wlewamy i energicznie mieszamy,wylewamy na biszkopt.
Masa truskawkowa: gotujemy budyń w szklance mleka,po zestawieniu z ognia dodajemy połamaną czekolade mieszamy ,aż się rozpuści,zostawiamy ,aż przestygnie.Jak będzie już zimny miksujemy budyń dodając rozpuszczoną w małej ilości wody żelatynę ,oraz zmiksowane truskawki (w razie czego dodajemy troche cukru ,gdyby truskawki były kwaśne ) wylewamy na masę pomarańczową. Wstawiamy do lodówki przynajmniej na 3 godzinki