Sposób przygotowania:
Owsiane bananowe racuchy z sosem truskaw
Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy na sztywną pianę.
Pozostałe składniki miksujemy na gładką dość gęstą masę.
Banany obieramy i kroimy w plasterki, następnie dodajemy do masy.
Na koniec masę delikatnie mieszamy z ubitymi białkami i odstawiamy na 10 minut. Smażymy na złoto.
Placki podajemy polane musem z truskawek.
Smacznego :)
Pozostałe składniki miksujemy na gładką dość gęstą masę.
Banany obieramy i kroimy w plasterki, następnie dodajemy do masy.
Na koniec masę delikatnie mieszamy z ubitymi białkami i odstawiamy na 10 minut. Smażymy na złoto.
Placki podajemy polane musem z truskawek.
Smacznego :)
Cukiereczek13
pepsicOLA
Jesteśmy tym co jemy
pewnie ;)