Sposób przygotowania:
Paczuszka z tuńczykiem na waflu ryżowym
Ogórka kroimy na tarce wzdłuż na cieniutkie plastry. Ucieramy w małą łezkę rzodkiew. Plastry ogórka układamy promieniście na waflach, tak, by wystawały poza nie. Na środku układamy posiekany drobno imbir, na niego warstwę rozdrobnionego tuńczyka, na górę starta rzodkiew. Posypujemy ją szczyptą soli i pieprzu. Składamy plastry ogórka w paczuszkę na której układamy odrobinę rzodkwi, dekorujemy szczypiorem oraz szczyptą pieprzu cytrynowego.
elzbieta8960
margolata
Natala1210
jaNina
Podaj adres :D
elzbieta8960
jaNina --- heeeennn za wielka woda ;) :)
jaNina
o jejku! To chyba samolotem trzeba by wieźć :D
Ale by się zdziwili na taką przesyłkę :)))
A.B.
jaNina
Bardzo dziekuję!