Sposób przygotowania:
Pałki z kurczaka w marynacie sojowej
Umyte i osuszone udka wrzucamy do miski.
Przygotowujemy marynatę: mieszamy oliwę z sosem sojowym, octem winnym i przyprawami.
Wlewamy marynatę do pałek i mieszamy rękami, aby równomiernie się niż pokryły.
Przykrywamy naczynie i wstawiamy na noc do lodówki.
Zamarynowane mięso wkładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 40 minut.
Przygotowujemy marynatę: mieszamy oliwę z sosem sojowym, octem winnym i przyprawami.
Wlewamy marynatę do pałek i mieszamy rękami, aby równomiernie się niż pokryły.
Przykrywamy naczynie i wstawiamy na noc do lodówki.
Zamarynowane mięso wkładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 40 minut.